Suomen Autohuolto Oy

Suomen Autohuolto Oy on henkilöautojen ja hyötyajoneuvojen huoltamiseen ja korjaamiseen keskittynyt yritys. Tarjoamme asiakkaillemme helppoa ja turvallista autoilua huolehtimalla autoilijan puolesta auton kunnosta ja hyvinvoinnista. Teemme puolestasi kaikki määräaikaishuollot, nelipyöräsuuntaukset, pakokaasuanalyysit, vikadiagnoosit, ilmastointihuollot ja korjaukset. Meiltä löytyy autoosi oikeat varaosat ja lisätarvikkeet.

Suomen Autohuolto Oy:n asiakassuhteet perustuvat pitkäaikaiseen, luottamukselliseen ja avoimeen yhteistyöhön. Nykyaikaiset toimitilamme, koulutettu henkilöstömme ja kehittyneet tietojärjestelmämme tarjoavat asiakkaillemme asiantuntevaa ja luotettavaa palvelua. Huoltomme sijaitsevat Oulussa ja Tampereella. Yrityksessämme työskentelee yhteensä 45 autoalan ammattilaista. Toimimme Volkswagenin, Seatin, Škodan, Fordin ja Volvon maahantuojien valtuutettuna huoltoliikkeenä ja varaosien jälleenmyyjänä.

Suomen Autohuolto/Kunnossapito on työkoneiden, liikkuvan kaluston ja teollisuuden kunnossapidosta huolehtiva yksikkö. Sen erikoisosaamista on mekaaninen kunnossapito, hydrauliikka ja pneumatiikka.

SAH-huoltotilillä voit valita useista maksuvaihtoehdoista ja saat edullista maksuaikaa.

Lue lisää SAH-huoltotilistä tästä